2017年02月13日

sleep...

Well, if a person sleeps 6 hours every night on average throughout his or her lifetime, and that person lives until 80 years-old...that is 6 hours x 365 days x 80 years = 175,200 hours, and that is 175,200 hours / 24 hours = 7,300 days, and 7,300 days / 365 days = 20 years...

もし80歳まで生きる人が一日平均6時間の睡眠を摂ったとすると、6時間 x 365日 x 80年 = 175,200時間で、それはすなわち175,200時間 / 24時間 = 7,300日で、7,300日 / 365日 = 20年となる...
posted by Rick at 23:48| Comment(0) | 日記